Oktober 2019 - SAMSON GROUP udvider sit udvalg af Smart Farming-værktøjer

For nogle uger siden blev SAMSON AGRO A/S tildelt en sølvmedalje for deres nye NPK-sensor, der kan foretage målinger i realtid af NPK i gylle baseret på NMR-teknologi.

Virksomheden er nu klar til at afsløre flere af de SAMSON og PICHON nyheder, som er med på dette års officielle AGRITECHNICA nyhedsliste.

Kontrollér din udbringning af naturgødning

Helt på linje med AGRITECHNICA’s tema for 2019 "Global Farming – Local Responsibility" præsenterer SAMSON GROUP nye funktioner til optimeret udbringning af gylle og møg med mindre miljøbelastning.

For første gang præsenterer SAMSON og PICHON, som begge er en del af SAMSON GROUP A/S, deres innovative nyheder sammen på en fælles stand.

SAMSON Section Control

Den nye ISOBUS-kompatible SAMSON Section Control (TC-SC), der er integreret i SAMSON PG II-gyllevognens styresystem, SlurryMaster 8000, gør det muligt at foretage automatisk sektionskontrol af redskaber ud fra GPS-position. Funktionen sikrer, at overlapning og overdosering af gylle mindskes i fx kiler. Dette er fordelagtigt for både miljø såvel som udbytte. Section Control kan håndtere fire sektioner på SAMSON SHB4 slæbeslangebomme og op til to sektioner på øvrige redskaber.

SAMSON Variable Rate Application

Den ISOBUS-kompatible SAMSON Variable Rate Application (VRA/TC-GEO), fås til både SlurryMaster 8000 og styresystemet SpreadMaster 8500 til SAMSON universal- og møgspreder. Den nye funktionalitet muliggør variabel dosering af naturgødning baseret på tildelingskort. Det sikrer, at næringsstofferne udbringes præcist – hvilket er en fordel både for miljø og udbytte.

SAMSON Remote Support

SAMSON Remote Support sikrer hurtigere og nemmere support i marken og minimal nedetid.

Med SAMSON Remote Support kan serviceteknikere etablere omgående onlinekontakt med SAMSON gyllevogne med SlurryMaster 8000 over hele verden.

Der kan også etableres direkte kontakt uden forsinkelse mellem den tekniker, der arbejder på maskinen lokalt, og teknikspecialister i SAMSON’s hovedkvarter i Danmark.

"SAMSON-brugere kan allerede nu få gavn af den sikkerhed, den nye Remote Support-funktion tilbyder. Siden den 1. juli 2019 har funktionen været integreret i alle nye SAMSON PG II-gyllevogne med SlurryMaster 8000. Det første år med Remote Support er inkluderet. For de følgende år vil der være mulighed for abonnementsbetaling", siger Torben Larsen, der er salgschef hos SAMSON GROUP A/S.

SAMSON Section Control og Variable Rate Application fås som en præ-serie for SlurryMaster 8000 for den kommende sæson, mens Variable Rate Application allerede er implementeret i alle SpreadMaster 8500-styresystemer til FLEX II og US. Men det er ikke alt: 

“Vi glæder os til at præsentere endnu flere nyheder på AGRITECHNICA 2019 – både med hensyn til nye styresystemsmuligheder og nyheder inden for vores portefølje af maskiner.“ slutter Torben Larsen.

PICHON: nyt styresystem

PICHON holder sig heller ikke tilbage. De medbringer en stor nyhed i deres portefølje af styresystemer. De introducerer et nyt styresystem for gyllevogne. Arkitekturen for det nye styresystem er blevet fuldstændig redesignet, så det er fleksibelt og rustet til fremtidige funktioner.

Det omfatter bl.a. intuitiv HMI-løsning, automatisering, bedre vedligeholdelsesfunktioner og øget ydeevne. Det giver brugeren en bedre oplevelse, hurtig support og bedre adgang til reservedele.

"Det nye styresystem markerer et vigtigt trin for os ind i æraen med præcisionslandbrug." siger Frederic Gobin, der er salgschef hos PICHON.

Første fælles stand for SAMSON og PICHON

Det er muligt at se nærmere på alle SAMSON- og PICHON-nyheder i hal 23, stand A35. Det er første gang nogensinde, at SAMSON og PICHON præsenterer sig på en fælles stand på en international messe – og det på en messestand større end nogensinde før.

For yderligere oplysninger kontakt:

Salgschef, sektion 3, SAMSON GROUP A/S, Torben Larsen:
Tlf.: +45 20 71 14 03
E-mail: tla@samson-agro.com

Salgschef, PICHON, Frédéric Gobin:
Tlf. : +33 633 978 598
E-mail : fgb@pichonindustries.com