November 2018 - SAMSON fejrer 75 års jubilæum på Agromek

Udover tre produktnyheder, der alle er tildelt stjerner, byder SAMSON på flere overraskelser på standen samt en daglig fejring af jubilæet mellem klokken 15-17

For SAMSON AGRO markerer Agromek 2018 starten på et år, hvor virksomhedens 75 års jubilæum fejres på forskellige måder. Slutningen markeres på næste års udstilling på Agritechnica i Hannover. Der foregår derfor mange spændende aktiviteter på SAMSON-standen i år.

Historien bag SAMSON AGRO

Der er mulighed for at se en udstilling om historien bag SAMSON AGRO med billeder og tekster fra grundlæggelsen af den lille landsbysmedje Samson i Tange i 1943 til den internationale industrivirksomhed med adresse i Viborg, som SAMSON AGRO er i dag.

Farming Simulator

Der er opsat en gamer station, hvor man kan spille den nye version af Farming Simulator, hvor flere SAMSON-maskiner officielt er blevet introduceret af Giant Software for første gang. Der er i den forbindelse lavet en konkurrence, hvor der kan vindes et sæt af de nye 1:32 SAMSON modeller. Ligesom der er mulighed for at købe de to nye sæt af 1:32 modellerne til en speciel messepris på de internationale udstillinger i jubilæumsåret. Der er også andre messetilbud af varer fra SAMSONs webshop, der kan købes på Agromek.

Jubilæumsfejring og -koncert

Hver dag fra klokken 15-17, trækker SAMSON i jubilæumstøjet og serverer lidt godt til ganen. Der er desuden en mindre overraskelse til kunder og deres chauffører, der møder op.

Onsdag aften i Agromek-ugen, hvor der holdes åbent til klokken 20, vil en af landets bedste Kim Larsen kopister underholde fra klokken 18-20 på SAMSONs stand

Foto 1

Gå ikke glip af alle aktiviteterne hos SAMSON AGRO på årets Agromek den 27.-30. november 2018. Kig forbi SAMSON AGROs sædvanlige stand i hal G med standnummer 5750.

Foto 2

Alle maskiner, der produceres i jubilæumsåret 2018/2019, forsynes med en special designet jubilæumstransfer. Det samme gør kasserne til de små 1:32 SAMSON modeller, der sælges i jubilæumsåret.

For yderligere information, kontakt:

Salgs- og Marketingchef Torben Larsen, SAMSON AGRO, mobil +45 2071 1403, tla@samson-agro.com