Nyheder

Rejsegilde

Torsdag d. 28. juni kunne vi fejre rejsegilde på to nye haller på 4.500 m2.


Læs mere

Vi udvider produktionsfaciliteterne

Det går stærkt for tiden. Så stærkt, at det er nødvendigt at udvide de eksisterende produktionsfaciliteter på 18.500 m2 med 4.500 m2. Så der nu er 2,3 hektar under tag.


Læs mere

Samson ønsker god jul

Vi ønsker samarbejdspartnere, kunder og leverandører en rigtig glædelig jul og et godt nytår.


Læs mere

Vinder af MADE IN VIBORG prisen 2017

Tirsdag aften d. 28.11.2017 fik vi tildelt VIBORGegnens Erhvervsråds pris "MADE IN VIBORG" ved deres Award Show 2017.


Læs mere

To nye generationer af spredere

Vi har verdenspremiere på to nye spredere på dette års Agritechnica udstilling i Hannover. Med lanceringen af disse to nye Preview maskiner følger også lanceringen af to helt nye styresystemer til spredere.


Læs mere

Preview lancering af helt nyt frontfyldesystem på Agritechnica

På Agritechnica 2017 føjer vi en helt ny type maskiner til produktprogrammet, når vi udstiller vores nye Front Arm Pump (FAP)

Med fokus på effektivitet, sikkerhed og design sætter
Læs mere

De store maskiner er fundet frem til Agritechnica

På Agritechnica 2017 udstiller vi for første gang den nye PG II 28 gyllevogn og den nye SHB4 36 meter slæbeslangebom på det tyske marked.

PG II 28 gyllevogn


Læs mere

Ny SAMSON-forhandler i Norge og Sverige

Per 1. november 2017 har Norwegian Agro Machinery og Swedish Agro Machinery overtaget salg og service af SAMSON produkter i Norge og Sverige.


Læs mere

Vi indfører 36 måneders garanti på det danske marked

Vi træder nu et skridt nærmere kunderne og indfører via SAMSON AGROLIZE 36 måneders garanti på alle maskiner og redskaber.

Den almindelige fabriksgaranti løber de første 12 måneder
Læs mere

Agromek STARS 2016

Vi er rigtig stolte og glade for at blive nomineret for tre produkter på Agromek STARS 2016! Vi har fået stjerner for henholdsvis Ny PG II 21/25, ny 36m bom og vores "Return to center"-funktion på vores pumpetårn.


Læs mere

Ny kommerciel reservedelschef

SAMSON AGRO har pr. 1. juni 2016 ansat Ib Bastrup Knudsen som kommerciel reservedelschef. Han bliver en central person omkring udvikling af SAMSON AGROs fortsatte strategiske vækststrategi, og skal blandt andet udvikle marketingværktøjer, som for eksempel salgskampagner og reservedelspakker, for her igennem at øge reservedelssalget. Han skal opdatere og fortsætte udviklingen af SAMSON AGROs webbasserede reservedelsportal. Ligesom han skal arbejde med prissætning af reservedele for at sikre konkurrencedygtigheden.


Læs mere