De store maskiner er fundet frem til Agritechnica

På Agritechnica 2017 udstiller vi for første gang den nye PG II 28 gyllevogn og den nye SHB4 36 meter slæbeslangebom på det tyske marked.

PG II 28 gyllevogn

Den nyligt lancerede PG II 28 gyllevogn afløser PG II 27. Udover at være blevet opdateret på en række punkter, er den nye vogn blevet forlænget med 35 cm for at give bedre plads til store slæbeslangebomme, så den matcher kravene fra de professionelle brugere.

SHB4-36m slæbeslangebom

Den nye 36 meter slæbeslangebom (SHB4-36m) er allerede blevet rost for dens kompakte opbygning, dens sammenfoldningssystem og ikke mindst for dens store kapacitet og nye features, som eksempelvis Dual Pass Application (DPA).

På dette års Agritechnica vil bommen være klappet ud i den ene side og klappet sammen i den anden side for at vise den kompakte transportbredde, som holder sig under 3,30 meter.

Dette setup kræver meget plads, derfor er vores stand ved dette års Agritechnica rekordstor! 

Også 1:32 modeller

Vi har også fundet vores mindre maskiner frem til Agritechnica.. vores PG II 35 med en 36 meter SHB4 slæbeslangebom bliver lanceret for første gang på messen og vil kunne købes for første gang på standen. 

På Agritechnica vil vi desuden udstille et udpluk af vores nedfældere til både sortjord og græs. Ligesom der vises helt nye produkter på fyldesiden og spredersiden. Vi præsenterer også nye styresystemer for spredere.

Beregn værdien af din gylle

Udover at vise vores mange nye produkter på maskinsiden, vil vi på messen også sætte fokus på korrekt anvendelse og udnyttelse af gylle og møg.

Centralt placeret på standen vil besøgende derfor have mulighed for at få en kvalificeret beregning af gødningsværdien af deres husdyrgødning.

Værdien vil være afhængig af lagerforhold, udbringningsteknik og udbringningstidspunkt. Vi inviterer derfor kunder til at besøge vores stand og få en snak med vores ekspert på området. Han kan hjælpe med at beregne værdien af deres gylle under optimale forhold, sammenlignet med hvad den reelt set er, hvis forholdene ikke er optimale hos kunden.

Vi glæder os til at byde velkommen på AGRITECHNICA 2017!