To nye generationer af spredere

På dette års Agritechnica udstilling i Hannover har vi verdenspremiere på to nye spredere. Med lanceringen af disse to nye Preview maskiner følger også lanceringen af to helt nye styresystemer til spredere

Den ene spreder, US, er en helt ny Universal Sprederserie med et helt nyt design.

Serien tæller fire størrelser fra 28 til 40 kubikmeter og er karakteriseret ved at have en meget stærk konstruktion og høj kapacitet med lav læssehøjde. Den opriver og spreder selv tungt og meget sammenpresset materiale optimalt via et helt nyudviklet spredebord. Den Preview model, der vises på Agritechnica, er en US 340, den største model med tre aksler, der kan indeholde 40 kubikmeter materiale.

Den anden nye spreder, er en enkelt akslet FLEX på 20 kubikmeter, FLEX II 20E. Den er bygget på baggrund af den nuværende FLEX spreder, men forsynet med en række forbedringer, efterspurgt af brugerne. Den udmærker sig ved at kunne fås med nye doseringssystemer og vejning samt meget store hjul, så den er nemmere at trække og laver færre køreskader.

Vi introducerer også to nye styresystemer, SpreadMaster 6500 og SpreadMaster 8500

Sammen med de to nye spredere introducerer vi også to nye styresystemer, SpreadMaster 6500 og SpreadMaster 8500.

De to nye styresystemer giver brugeren mulighed for at veje og dosere spredningen af materialet, så det dækker alle brugeres behov. Der kan opsamles data på spredningen, der kan bruges som dokumentation overfor myndigheder. SpreadMaster 6500 kører bundkædehastigheden proportionalt med sprederens kørehastighed for en mere præcis dosering af materialet. Den kan tælle spredetid, teoretisk vægt og antal hektar. SpreadMaster 6500 kan som tilvalg opgraderes til at foretage volumetrisk dosering. SpreadMaster 8500 er mere avanceret og kan praktisere alle typer af vejning: Volumetrisk, statisk eller dynamisk. Ligesom den kan uploade tildelingskort og dosere efter dem. Og derefter lave egne kort med den aktuelle nøjagtige dosering.

Lanceres foreløbig som Preview maskiner

Både US og FLEX II 20E lanceres som Preview maskiner på Agritechnica. Det gør også SpreadMaster 8500. Mens SpreadMaster 6500 er frigivet til salg.

Selvom der endnu er tale om Preview maskiner, der endnu ikke er frigivet til salg ønsker vi at vise disse maskiner til både vores tyske og internationale kunder. Som specialist inden for udbringning af naturgødning er det vigtigt at vise, hvad fremtiden bringer fra vores side.

Kom og besøg os!

På Agritechnica har vi denne gang en knap 600 kvadratmeter stor stand. En stor del af arealet er dedikeret nyhederne indenfor spredere.

Vi har personale, der både taler tysk, engelsk, fransk, russisk og dansk på standen, og vi glæder os meget til at fortælle om de nye spredere og den nye teknologi, de kan forsynes med.

Hvis du påtænker at investere i nye spredere i de kommende år, vil det derfor være en rigtig god idé at besøge vores stand i hal 23, stand A35.