Oktober 2018 - SAMSON-maskiner i Farming Simulator 2019

- SAMSON AGRO-ledelsen ser det som en stor mulighed

Den nye version af det velkendte spil Farming Simulator 19, som GIANTS Software udgiver 20. november, indeholder en bred vifte af gyllevogne, redskaber og møgspredere fra den danske producent. Dermed kan alle fans af SAMSON AGRO maskiner finde lige netop de maskiner, de ønsker at spille med.

Farming Simulator er et af de mest populære computerspil i verden. Ifølge GIANTS Software har de solgt over 15 millioner eksemplarer af spillet verden over.

I august afslørede GIANTS Software de første SAMSON-maskiner for de over 1.000.000 følgere, de har på deres sociale medier. Det gik ikke ubemærket hen på SAMSONs egen Facebook-side. SAMSON følgerne begyndte at spørge om, hvilke andre maskiner der vil blive taget med, og hvor realistiske de vil arbejde i spillet. GIANTS Software har programmeret de nye maskiner ud fra de oprindelige tegninger, der bruges på SAMSON-fabrikken. Så ligheden til de rigtige maskiner vil være meget høj. Det gør det også muligt at lade nogle af de tekniske funktioner på maskinerne fungere som i virkeligheden.

Håber nyheden bydes velkommen

Lars Henriksen, administrerende direktør, SAMSON AGRO, har i mange år ønsket, at GIANTS Software tog SAMSONs maskiner med i Farming Simulator.

"Det er et globalt spil, som unge fra landbrugsbranchen kender godt til og ofte spiller i de lande, som SAMSON AGRO har en interesse i. Ved at komme med i Farming Simulator får SAMSON mindshare hos vores nu unge, men kommende kunder. Der er ingen tvivl om, at brandingværdien er meget høj”.

 "Jeg er også sikker på, at alle, som har berøring med SAMSON AGRO, fra fabriksarbejderen i Viborg, over sælgere, forhandlersælgere, servicemedarbejdere i marken osv. vil synes, at det bare er federe at arbejde for en landbrugsmaskine-fabrikant, der er med i Farming Simulator".

"Jeg håber, vores kunder, deres medarbejdere og andre fans vil synes det samme".

"Farming Simulator er desuden et meget realistisk og positivt lærende spil, der øger interessen for at arbejde i landbrugsbranchen", slutter han.

Fantastisk feedback fra spillerne

GIANTS Software ser også meget positivt på det nye samarbejde:

"Vi er meget glade for samarbejdet med SAMSON af flere grunde. SAMSON har mange gode produkter til udbringning af gylle og møg, som vi gerne vil tilføje til Farming Simulator 19. Spillet er meget populært i Danmark, så det er bare perfekt, at vi kan tilbyde de lokale spillere et mærke fra deres region. Siden vores spillere har fundet ud af, at vi i den nye version tilbyder SAMSON-maskiner, har tilbagemeldingen været intet mindre end fantastisk fra alle verdens hjørner, og vi er sikre på, at de vil nyde at lege med SAMSON-maskinerne, når spillet kommer ud ", siger Thomas Frey, VP / Creative Director, GIANTS Software. 

Foto 1

I den nye version af Farming Simulator er SAMSON AGROs største gyllevogn PG II 35 inkluderet og kan monteres med den nyligt lancerede 36 m SHB4 slæbeslangebom fra SAMSON AGRO.

Foto 2

Spillerne kan også finde SAMSON møgspredere.

Foto 3

Interessen for en preview version af Farming Simulator 19 på verdens største computerspilsevent, Gamescom, der blev afholdt for nylig i Tyskland, var overvældende. I Tyskland kaldes spillet Landwirtschafts-Simulator.

Flere spørgsmål:

Torben Larsen, Sales and Marketing manager, SAMSON AGRO, tla@samson-agro.com, Tel. +45 2071 1403

Thomas Frey, VP/Creative Director, GIANTS Software, tfrey@giants-software.com, Tel. +41 (0)44 731 98 45