Om os

SAMSON AGRO er en international virksomhed med ca. 225 medarbejdere og salg af et bredt produktsortiment af gyllevogne, møgspredere, slæbeslangebomme og redskaber til maskinstationer og professionelle brugere i hele verden.

Vi bestræber os hver dag på at yde den bedste service for vores kunder og sikre vores fælles vækst - med fokus på effektivitet, kapacitet og optimal udnyttelse af næringsstofferne og med respekt for hinanden og for naturen - vi kalder det "Growing Together"


Mød virksomheden

Hør interview med adm. dir. for SAMSON GROUP A/S Lars Henriksen her:


Produktsortiment

Vores produktsortiment består af innovative, miljørigtige kvalitetsløsninger til landbruget. De fordeles i kategorierne: 

> Gyllevogne
> Frontfyldesystemer
> Nedfældere
> Slæbeslangebomme
> Røreværk
> Møg- og universalspredere


Samson Agrolize

I november 2016 kom vores søsterselskab Samson Agrolize A/S til verden og blev eneforhandler af SAMSON AGROs produkter i Danmark. Samson Agrolize A/S står i dag for salget af hele vores produktsortiment i Danmark samt varetager reparationer og servicering i samarbejde med deres servicepartnere, som dækker hele landet.

Navnet Agrolize er en sammentrækning af ”agro”, som kommer af landbrug og ”lize”, som kommer af det engelske ord ’fertilize’, som betyder at gøde.

Samson Agrolize logo

Læs mere om Samson Agrolize på deres hjemmeside her: www.samson-agrolize.dk


PICHON

I starten af januar 2019 overtog SAMSON GROUP, som også SAMSON AGRO hører under, aktiviteterne i PICHON Industries. SAMSON og PICHON komplimenterer hinanden rigtig godt både hvad angår produkter, produktionsfaciliteter og geografisk distribution. 

SAMSON GROUP blev med overtagelsen af PICHON Europas største producent af gyllevogne. Dette bringer nye perspektiver for fremtiden, som vi glæder os til at se resultaterne af.

Læs pressemeddelelsen i forbindelse med overtagelsen her: SAMSON GROUP OVERTAGER PICHON INDUSTRIES