SAMSON AGRO lancerer ny nedfælder

Vi kan til den kommende sæson føje en helt ny type nedfælder til redskabsprogrammet – ”SAMSON Strip-Till”. SAMSON Strip-Till er udviklet til nem og effektiv placering af gylle i rækkeafgrøder og gør det muligt ikke kun at reducere mineralsk startgødning, men også få et effektivt værktøj til at overholde de nye fosforregler og opretholde et højt udbytte.

SAMSON Strip-Till består af flere arbejdsgange i én nedfælder, som laver et præcist stykke arbejde med at placere gyllen. Strip-Till’en er bl.a. udstyret med integrerede skær på en ”jord til jord” fronttromle, rensehjul og en unik parabelskærstand, som løfter jorden op og laver en V-formet åbning i jorden, hvor de specialudviklede gylledyser placerer gyllen i to strenge i 20-30 cm dybde, hvorefter disc’en lukker jordoverfladen igen.

SAMSON Strip-Till kan bruges i varierende underlag fx pløjet jord, stubmark m.m. og har flere forskellige indstillingsmuligheder, som til enhver tid gør placeringen af gyllen præcis og dermed laver et perfekt såbed til fx majs med mindre ukrudt.

Den nye SAMSON Strip-Till lanceres til kommende sæson og den kan købes hos Samson Agrolize til levering fra efteråret.

Læs mere om SAMSON Strip-Till her: SAMSON Strip-Till brochure

Kontakt Samson Agrolize her: www.samson-agrolize.dk