Pressemeddelelser

Marts 2023 - Ny guldsponsor Viborg HK henter opbakning fra SAMSON

Fra 1. januar 2023 har den lokale landbrugsmaskinproducent SAMSON tegnet et guldsponsorat i Viborg HK.


Læs mere

November 2022 - SIMA: Guldmedalje til SAMSON GROUP: Ny sensor til analyse af fast gødning

SAMSON GROUP har fået guldmedalje ved SIMA Innovation Awards 2022. Medaljen blev givet for OPTI-SENSOR, der er under udvikling af SAMSON GROUP's forsknings- og udviklingsafdeling for PICHON-varemærket. Medaljen blev overrakt ved den officielle ceremoni søndag i Paris på SIMA-messen, der finder sted d. 6.-10. november.


Læs mere

November 2022 - OPTI-SENSOR : innovation inden for analyse af fast naturgødning

Samson Group udvikler den første NIR-sensor (nær-infrarød) til måling af tørstofniveauet og NPK-værdierne i fast organisk gødning (staldgødning, kompost osv.) i realtid.


Læs mere

November 2022 - SAMSON lancerer sektionskontrol på redskaber til gyllevogn: Gør udbringningen af naturgødning mere effektiv og reducerer miljøpåvirkningen

SAMSON AGRO A/S lancerer et nyt sektionskontrol-modul til redskaber (slæbeslangebomme, sortjordsnedfældere og græsnedfældere), SAMSON GSC (Generic Section Control). SAMSON GSC er
Læs mere

Oktober 2022 - SAMSON lancerer nyt hjultræk

Nyt effektfuldt og brugervenligt SAMSON hjultræk hjælper gyllevognen frem i udfordrende terræn  


Læs mere

September 2022 - SAMSON leverer stærkt årsregnskab - runder 1 mia. i omsætning

SAMSON GROUP A/S har forstået at læse markederne i Europa i en svær tid med udfordrende betingelser og styre koncernens virksomheder, som producerer og forhandler maskinmærkerne SAMSON og PICHON, sikkert igennem endnu et forretningsår. Fremgang på vigtige eksportmarkeder og overtagelsen af GØMA A/S har styrket koncernens markedspositioner betragteligt.


Læs mere

September 2022 - Nyt SAMSON GROUP distributionsnetværk i Norge

SAMSON GROUP styrker sin tilstedeværelse i Norge ved at indgå aftale om distribution for mærkerne SAMSON og PICHON med følgende forhandlere: Fron Traktor Service AS,  Læs mere

Maj 2022 - Ny eftermarkedschef hos SAMSON AGRO A/S

Jens Ole Hejlesen er tiltrådt stillingen som SAMSON AGRO A/S‘ nye eftermarkedschef.

Jens Ole Hejlesen kommer fra en stilling som
Læs mere

Maj 2022 - SAMSON sætter ny standard for udbringning af naturgødning med ny gyllevognsserie

SAMSON AGRO A/S med hovedsæde i Viborg, Danmark lancerer en ny gyllevognsserie – SAMSON PG II Genesis. SAMSON PG II Genesis markerer en ny begyndelse for og bliver et supplement t
Læs mere

Maj 2022 - SAMSON lancerer ny nedfælder til præcis og skånsom udbringning af gylle

SAMSON AGRO A/S med hovedsæde i Viborg, Danmark har føjet endnu en nedfælder til redskabsprogrammet – enkeltskærs-nedfælderen SAMSON TS. SAMSON T
Læs mere

November 2021 - Samson Agrolize AB overtager forhandling af SAMSON fra Swedish Agro Machinery

Som følge af SAMSON GROUP A/S’ overtagelse af 100% af aktierne i GØMA A/S i starten af september 2021 vil Samson Agrolize AB pr. 30/6-2022 overtage distributionen af SAMSON GROUP A/S’ produktportefølje fra Swedish Agro Machinery i Sverige.


Læs mere

September 2021 - SAMSON GROUP A/S fortsætter succes og investerer yderligere i bidrag til landbrugets grønne omstilling

SAMSON GROUP A/S, europæisk førende indenfor miljørigtig udbringning af naturgødning på mark sætter endnu engang omsætningsrekord i den netop offentliggjorte årsrapport 2020/21.


Læs mere

September 2021 - SAMSON GROUP A/S overtager 100% af aktierne i Gøma A/S

Fredag 10. september overtog Samson Group A/S 100% af aktierne i Gøma A/S og dermed er Gøma A/S nu et datterselskab på linje med Samson Agro A/S, Samson Agrolize A/S, Samson Agro SASU (Frankrig) og Samson Agro Spzoo (Polen).


Læs mere

September 2020 - SAMSON GROUP A/S sætter omsætningsrekord

SAMSON GROUP A/S førende producent indenfor gyllevogne, slangebomme og nedfældere samt fastgødningsspredere til miljørigtig udbringning af naturgødning kan præsentere endnu en omsætningsrekord i den netop offentliggjorte årsrapport 2019-20.


Læs mere

December 2019 - Nyt rekordår for SAMSON

SAMSON GROUP A/S cementerer konstant stærk udvikling i det netop offentliggjorte årsregnskab 2018-19.


Læs mere

November 2019 - SAMSON introducerer ny 2-akslet Universalspreder

Efter at have introduceret den 3-akslede SAMSON US 3 universalspreder på AGRITECHNICA 2017, er det nu tid at udvide US-serien med en 2-akslet version. Den har fået navnet US 2 og får verdenspremiere på dette års AGRITECHNICA.


Læs mere

Oktober 2019 - SAMSON introducerer ny gyllevognsserie

På AGRITECHNICA 2019 kan SAMSON for første gang nogensinde vise en helt ny gyllevognsserie frem– SAMSON TG.

Vognen adskiller sig fra den nuværende PG II-serie ved at være specifikt tilpasset behov, som efterspørges i lande som Tyskland og Frankrig, men vil også finde god anvendelse under danske forhold.


Læs mere

Oktober 2019 - SAMSON GROUP udvider sit udvalg af Smart Farming-værktøjer

For nogle uger siden blev SAMSON AGRO A/S tildelt en sølvmedalje for deres nye NPK-sensor, der kan foretage målinger i realtid af NPK i gylle baseret på NMR-teknologi.

Virksomheden er nu klar til at afsløre flere af de SAMSON og PICHON nyheder, som er med på dette års officielle AGRITECHNICA nyhedsliste.


Læs mere

September 2019 - Sølvmedalje til SAMSON-nyhed NPK sensor

SAMSON AGRO A/S er tildelt en sølvmedalje for nyheden "NPK sensor" på AGRITECHNICA 2019.


Læs mere

April 2019 - SAMSON AGRO lancerer ny nedfælder

SAMSON AGRO A/S i Viborg kan til den kommende sæson føje en helt ny type nedfælder til redskabsprogrammet – ”SAMSON Strip-Till”. SAMSON Strip-Till er udviklet til nem og effektiv placerin
Læs mere

Januar 2019 - SAMSON GROUP overtager PICHON Industries

Med virkning fra i dag, fredag d. 4/1-2019, overtager SAMSON GROUP aktiviteterne i PICHON Industries. PICHON Industries producerer et bredt udvalg af gyllevogne, redskaber og møgspredere
Læs mere

November 2018 - Christian Junker ny bestyrelsesformand i Samson Agro & Agrolize

Ejeren vil accelerere den igangværende internationalisering af SAMSON AGRO og udviklingen af det danske handels- og serviceselskab Samson Agrolize.

Efter en periode på formandspost
Læs mere

November 2018 - SAMSON fejrer 75 års jubilæum på Agromek

Udover tre produktnyheder, der alle er tildelt stjerner, byder SAMSON på flere overraskelser på standen samt en daglig fejring af jubilæet mellem klokken 15-17


Læs mere

Oktober 2018 - SHB4 30 meter slæbeslangebom på vej fra SAMSON AGRO

SAMSON AGRO er ved at udvikle en SHB4 30 meter bom. Det er første gang, at der kommer en slangebom på markedet, der tilbyder så meget fleksibilitet og kan benyttes på så mange forskellige plejesporsafstande.
Nyheden præsenteres på Agromek 2018 som tostjernet nyhed.


Læs mere

Oktober 2018 - Front Arm Pump (FAP) system

SAMSON AGRO har fået tildelt en stjerne af dommerudvalget på årets Agromek for den nye FAP - et frontfyldesystem til traktorer med gyllevogne udstyret med ejektorpumpe.


Læs mere

Oktober 2018 - Automatisk højderegulering af SAMSONs SHB4 slæbeslangebom

SAMSON AGRO er ved at udvikle en automatisk højderegulering af SHB4 slæbeslangebommen, der kontinuerligt måler og korrigerer højden på slæbeslangebommen i forhold til en indstillet højde. Nyheden præsenteres på Agromek 2018 som tostjernet nyhed.


Læs mere

Oktober 2018 - SAMSON-maskiner i Farming Simulator 2019

SAMSON-maskiner er for første gang officielt inkluderet i Farming Simulator med en bred vifte af gyllevogne, redskaber og møgspredere. Dermed kan alle fans af SAMSON AGRO maskiner finde lige netop de maskiner, de ønsker at spille med.


Læs mere