SAMSON er i fulde omdrejninger

Også hos SAMSON tager vi den nuværende situation i forbindelse med coronavirus/COVID-19 meget alvorligt. Vi følger de nationale sundhedsmyndigheders anvisninger ubetinget og tilpasser os løbende.

Overfor vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere vil vi gerne understrege at alle vitale funktioner hos SAMSON er i fulde omdrejninger.

ADMINISTRATION & SALG

Medarbejdere i både ind- og udland kan kontaktes som hidtil på både e-mail og telefon. Medarbejdere, som har mulighed for det, arbejder hjemmefra. Al mødeaktivitet udføres planmæssigt men som onlinemøder. 

SERVICE & RESERVEDELE

Det er højsæson for brugen af gyllevogne og møgspredere – og det gør vi vores yderste for at støtte op om. Teknisk service til forhandlere foregår digitalt og pr. telefon. Reservedelsordrer bliver ekspederet som hidtil med fleksibilitet og stor fokus på leveringssikkerhed.

PRODUKTION

Fabrikken i Viborg producerer ved normal takt. Naturligvis under hensyntagen til de aktuelle anvisninger til hygiejne, hyppig rengøring og at vi skal holde afstand til hinanden. Op imod 90% af komponenterne i vores produkter er egenproducerede – og det betyder, at hovedparten af vores værdikæde er under kontrol og vores leveringssikkerhed ditto.