Vi udvider produktionsfaciliteterne

Stigende efterspørgsel på maskiner og reservedele kræver mere plads. Derfor udvider vi nu de eksisterende produktionsfaciliteter på 18.500 m2 med 4.500 m2, så der nu er 2,3 hektar under tag.

Vi oplever fremgang på næsten alle markeder. Det er resultatet af en strategi om at være mere synlig på markederne. Blandt andet via et større forhandlernetværk, som dækker flere nye områder. Men også ved at øge demonstrationsaktiviteterne. 

Med det øgede antal maskiner følger naturligt også et øget salg af reservedele. Hvilket også kræver mere plads til produktion og oplagring af disse reservedele.

Den ene af de to haller skal SAMSON AGROLIZE bruge til at fremvise klargjorte, brugte maskiner under optimale forhold. I den anden hal skal der være plads til lagermaskiner, som tidligere har været opbevaret på en lejet facilitet i byen. Her skal også indrettes et komponentlager, så en større del af komponenterne kan produceres i god tid for at være klar, når ordrerne kommer ind, så vi også fortsat kan levere – selv kundespecifikke – maskiner meget hurtigt.

Vi har derudover investeret i en række topmoderne dreje-/laser- og fræsemaskiner samt flere metalbearbejdningsmaskiner. Dermed har vi kunnet producere en større og større del af vores komponenter selv, og det har selvfølgelig også krævet mere plads. Vi producerer i dag over 85 procent af komponenterne selv, inklusive mere komplicerede og unikke emner som for eksempel gearkasser, pumper og fordelere.

Med investeringen i dels produktionsmaskiner og kvadratmeter er vi forberedt på den fremtidige udvikling i virksomheden.