TS serien

TS enkeltskærsnedfælder er udviklet for at opnå en optimal udnyttelse af gyllens gødningsværdi i flere afgrødetyper og jordbundsforhold. Nedfælderen fås i to bredder, 8 eller 12 meter. De to modeller hedder henholdsvis TS 8 og TS 12.

TS nedfælderen er opbygget i sektioner, der sammen med dybdereguleringen sikrer en ensartet arbejdsdybde, når gyllen placeres i riller skabt af enkeltskærene. Sektionerne er 1 meter brede og der er henholdsvis 8 eller 12 individuelle skærsektioner, som hver er monteret på hovedrammen med et drejeligt punkt. Dette giver nedfælderen mere fleksibilitet ved kurvekørsel såvel som i kuperet terræn. Hver sektion har fire enkeltskær med minimal vedligeholdelse og en præcis individuel ADS (anti dryp stop) funktionalitet som minimerer start/stop tiden til et minimum med høj udbringningspræcision til følge.

Nedfælderen har en forholdsvis lav egenvægt på 2.650 og 3.400 kg på grund af de valgte materialer i høj kvalitet og -styrke og er udstyret med den velkendte SAMSON fordeler med høj kapacitet og stærke sliddele.

TS 8 TS 12