Agromek STARS 2016

Vi er rigtig glade og stolte for at blive nomineret for tre produkter på Agromek 2016! Vi har fået stjerner for henholdsvis Ny PG II 21/25, ny 36m bom og vores "Return to center"-funktion på pumpetårn.

** To stjerner - Ny PG II 21 og PG II 25 gyllevogne
SAMSON AGROs mest udbredte gyllevogn gennem tiderne, PG 25, afløses nu af PG II 25, der er en helt ny gyllevogn. PG II 21 afløser PG 21. De to nye gyllevogne fra SAMSON AGRO er opbygget på samme måde som gyllevognene i PG II serien. Det vil sige samme bærende konstruktion, undervogn, træktriangel og lift. Der er desuden de samme optioner som i PG II serien. På Agromek udstilles PG II 25.

** To stjerner - 36 meter slæbeslange bom - prototype 
SBH4/36 har en arbejdsbredde på op til 36 meter. Den er forsynet med fire fordelere. Prototyper blev afprøvet i 2016 og vil blive afprøvet yderligere i 2017. Der er tale om en helt ny bomkonstruktion, som byder på masser af nytænkning, og som gør, at disse prototyper adskiller sig væsentligt fra andre bomme på markedet. Der er grundlæggende lagt vægt på at optimere på gylleudbringningen og samtidig reducere den mekaniske kompleksitet.

* En stjerne - "Return to center" funktion på SAMSON AGROs pumpetårn 
Med denne "return to center" funktion på krøjefunktionen, får chaufføren hjælp til at styre pumpetårnet sikkert tilbage på sin plads på gyllevognen, når gyllevognen er fyldt op. Det er to sensorer placeret ved drejekransen, der registrerer: 1) at pumpetårnet er i en vis afstand fra gyllevognen, hvorefter hastigheden af bevægelsen på pumpetårnet bremses. 2) At pumpetårnet hænger lige over spildbakken, hvorefter et lydsignal fortæller chaufføren, at pumpetårnet nu blot skal sænkes lodret ned.